Mat under arrangementet

Vi har dessverre ikkje som tidlager, når vi arrangerte dataparty på Hasund grendehus, matbillett. Ulstein Arena har ikkje kjøkken, som det var på hasund og vi har dessverre ingen mulighet for å lage til middager i den skalaen vi hadde.

Det er derimot mulig å forhandsbetale, sånn de kan gå i kiosk å kjøpe seg den maten de ynskjer. Dette gjøres i ved innsjekking med vaktene, så vi får registrert det på deltakerens navn. Her er det mulig å velge Mat, drikke og Mat med drikke. Om du ikkje ynskjer at deltakeren skal få kunne kjøpe energidrikk hos oss, kan du også krysse av for det. Summen er helt opp til deg sjølv, ingen nedre eller øvre grense.

Vi serverer 100% heimelaga pizza, baguetter, pommes frites med diverse tilbehør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *